Sommardoppet & Eurovision

I lördags, igår åkte jag till mamma för jag hade varit hos pappa i fredags till lördag. Vi har tagit in Elliot på en simskola här i Sandared på Sandaredsbadet, eller simskola är det inte riktigt, det är mer hopp och lek i vattnet, sommardoppet heter det. Elliot behöver vänja sig lite mer vid vatten, också är det bra att träna att vara i vattnet, så det var perfekt att vi hittade det här sommardoppet. Sommardoppet är en intensiv lek och plask skola, så det är varje lördag och söndag klockan tio över fyra i fyra veckor, så det är bra. Jag ville vara med första gången för att det är roligt att se på. Så lite innan fyra körde Jenny mig till mamma också åkte hela familjen ner till badet.

Badet är uppbokat för de här barngrupperna så det är skönt att det inte är massor med annat folk där. I Elliots grupp är det femåringar och sexåringar (alltså de som ska fylla fem i år) Det var två jätteduktiga tjejer som höll i det, de var så snälla och så pedagogiska. Först skulle de gå bort till den lilla bassängen och ha lite upprop där innan de hoppade i vattnet, utan föräldrar. Elliot är ju en liten blyg och försiktig kille, så han ville att vi skulle följa med först, men sen skutta han iväg själv, så det var bra. De satt där och räckte upp sina små händer när de här två ledarna sa deras namn, det var så söt.

Sen hoppade de i vattnet och lekte och gjorde övningar i vattnet, de till och med hoppade från kanten. Det var så roligt att sitta på läktaren och kolla på. Elliot var så duktig, han lyssnade så fint på de två tjejerna. Han tyckte att det var jätteroligt trots att han inte kände någon där. Sommardoppet är bara 30 minuter per gång, så det var lite lagom.
När det var slut kom Elliot med ett leende på läpparna till oss.

Igår var det Eurovision så vi lyxade lite med ost- och charkbricka till middag, det var fantastisk gott! Eurovision börjar ju inte förrän klockan nio, så rätt sent. Men när det började närma sig gick vi neråt och myste in oss i soffan och tittade. Det är ju väldigt mycket låtar och väldig utdraget med röster och så, men det var mysigt att sitta och chilla där nere i soffan och titta. Vi tittade ända till slutet, vilket var till halv två! :O Ni som såg det vet ju hur spännande det var på slutet av röstningen, det stod ju mellan Sverige och Nederländerna. Men det var Nederländerna som van, så det var tråkigt att inte Sverige van tycker jag, det hade varit så roligt.
Men det var en supermysig kväll!

<3
Mot badet :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *