Bokmässan 2016

Jag har inte bloggat på ett tag som ni kanske har märkt, men det är på grund av att jag har väntat på det här inlägget som jag ska berätta om nu, för jag har fått fråga om jag får lägga ut några bilder och så. Nu har vi fått våra böcker, eller rättande sagt vi har fått se de förut. Efter att våra böcker var helt klara så skulle vi ha en bokmässa alla sjuor i aulan, med fika och allas böcker, det roliga var att min bok var aldrig på samma plats på bordet, alltså alla ryckte i den, de var kul tyckte jag! :)

Alla hade varsitt bord för varje klass. Det var intervjuer och så från varje klass uppe på scenen. Min lärare frågade mig för några veckor sedan om jag  ville bli intervjuad på scenen, och det ville jag jättegärna. Så vi övade på dagen innan bokmässan på kvällen, och då var jag nervösare än när jag skulle upp på scenen för massor av folk, det var rätt konstigt. Men iallafall mycket människor kom till mässan, det gick och kom människor hela tiden, alltså det var uppe för allmänheten.

Mormor kom när bokmässan började så då fick jag lite sällskap. Jag skulle upp på scenen sist, så mamma, pappa, Marko och mina brorsor kom lite senare. Det var människor på scenen typ hela tiden. När vi skulle upp så hjälpte mina klasskompisar mig upp också blev vi intervjuade. De andra som intervjuades innan mig hörde man nästan inte för alla pratade så, men när jag pratade så var det nästan helt tyst och alla tittade upp, det var kul att höra det när pappa berättade det. För jag hörde själv hur högt jag prata för jag hörde själv mig i högtalarna. Jag försökte titta ut på alla medans jag pratade också.

Sen när jag kom ner så stod mina familjemedlemmar där och tog emot mig :). Vi har gjort såna boktrailers som spelades under hela kvällen, och precis nä jag hade kommit ner från scenen så kom min trailer. Sen åkte vi hem. Men jag glömde min bok så jag sprang in och hämmtade den, och då kom flera fram till mig och sa att jag och min trailer var grym och då blev jag jätteglad. Sen åkte vi hem och käkade köpepizza för att fira mitt bokutsläpp. :) Äntligen fick jag ta hem min bok som jag har kämpat med! :)

Glad tjej för att hon får ta hem sin bok idag. :)

Glad tjej för att hon får ta hem sin bok idag. :)

Dags för mig! :)

Dags för mig! :)

IMG_2276

Vänta, vänta

Vänta, vänta

 

 

IMG_20160529_215332

Bookmark the permalink.

3 Responses to Bokmässan 2016

 1. sisko says:

  Du är bara bäst, vill gärna läsa din bok!

 2. Ia says:

  Wow vilken upplevelse?
  Den boken vore underbart,att få se på
  Lancelots 1årsdag?
  Kram?

 3. Mari says:

  Låter som om det blev en bra kväll för dig :) Den boken vill jag läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *