Bonus myskväll med mamma & Elliot

Igår åkte jag till min bror och min mamma på kvällen för pappa och Jenny skulle iväg. Jag och mamma hade det jättemysigt. När jag kom så la vi Elliot på min matta och vi tog lite glögg. Sen la vi Elliot på min kudde han tyckte att det var mysigt så jag fick höra hans skratt för första gången. Efter det åt jag och mamma en god middag innan vi gick ner till Idolmyset , med lite god äppelpaj. Elliot satt med oss i soffan och log länge tills han sklocknade och då fick han ligga på sin älskade amningkudde brevid oss. Han sov jättelänge och skrattade i sömnen. Vi var uppe ända tills LISA VANN, jag har alltid hejat på Molly men Lisa är jätteduktig. Sen var jag trött och somnade gott. Marko var på julfest igår, så jag fick träffa han idag. Pappa kom och hämtade mig klovkan ett idag, vi köpte än tidning innan vi åkte hem. Den tidningen var bra tyckte jag, Julia tidningen kanske du har hört talas om.

Tack för en jättemysig kväll igår mamma, den var as mysig rent ut sakt! :-)

Tjejkväll + e kille ;)imageimage

Bookmark the permalink.

2 Responses to Bonus myskväll med mamma & Elliot

  1. Annika Adelborg says:

    Hur söt som helst din lille bror

  2. Annelie says:

    Tusen tack själv Alice för sällskapet. Det var supermysigt att du var hemma med oss :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *