Brunchensdag

I helgen var det första helgen som jag var kvar på Storås sedan sommarlovet. Eller ja, jag var kvar halva helgen, jag kom hit med taxin i lördags på eftermiddagen. Det var mysigt att få hänga med Wilma lite, hon har längtat tills jag är kvar! Igår var det brunchensdag, jag såg det för någon vecka sedan och då sa jag att jag gärna ville ha brunch då. Så förra planerade vi för brunchen.
På lördagen när jag kom till Storås bakade jag bröd. Det blev morotsfrallor som mamma brukar baka hemma, de är jättegoda. Jag gjorde ett par stycken så att jag skulle ha kvar frallor inför veckan också efter brunchen.

Igår gick jag och Wilma upp till gemensamma köket klockan halv elva. Vi sa att brunchen skulle vara ungefär vid elva men det blev lite senare än så eftersom att det tog längre tid att fixa till allt än vad vi trodde.
Vi hade bestämt att vi skulle ha amerikanska pannkakor med bär till, mina frallor som sagt, ägg och bacon, smoothie, frukter och juicer, så det skulle bli mycket gott. Jag gjorde smeten till pannkakorna och dukade bordet. Jag var sååå hungrig när allt var klart och vi alla satte oss vid bordet. Men så gott det var, jag åt och njöt av varje tugga.
Igen annan gillade mina morotsfrallor förutom personalen som smakade på de, så då blev det mer till mig i veckan men det blir jag inte ledsen för direkt! :)
Jag tror att klockan var kvart i tolv när vi satte oss och åt, så det blev en rätt sen brunch. Men det var roligt att göra den. Personalen var också med runt bordet så det var trevligt. Vi var en liten skara på Storås i helgen, det var mysigt. Det blev en god brunch och en trevlig start på söndagen!
Vi var inte klara förrens vid halv två, haha, men det var så härligt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *