Coola bilder med pappa

moldivI söndags så visste jag och pappa inte vad vi skulle göra så vi skrev varsin lapp med 3 förslag, man fick inte titta, och se om vi hade samma men det hade vi inte, som pappa och hans kompis gjorde när det var ”små”. Jag kommer inte ihåg min lapp men det andra var yatzy men det hade vi redan gjort på dagen. Så det blev en av pappas och det var gå runt i huset och fota coola bilder. Pappas var jättecoola och mina med, sen gjorde vi moldiv av det. Man kan sätta på olika färger och vinklar, tillexempel nere vid de vänstra hörnet är vårat badrumskakel som  jag har gjort. Sen gjorde vi en grej till på hans lapp, mysa i soffan och popapa pocorn, så vi gjorde det med ringlande smält smör på, det var jättemysigt! Om du har iPhone ladda ner appen: Moldiv, ett tips från mr Alice!:)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *