CP gör saker jag inte vill

I veckan när jag satt emot väggen så skulle Elliot komma och krama mig, så han sprang rätt mot mig som han brukar, också kastade han sig i min famn åt sidan, han brukar göra det rätt fram. Men nu kom han åt sidan. Då kan jag inte hålla balansen riktigt. Så han slog i sin huvud i väggen fast jag försökte rädda han. Elliot blev förstås ledsen, och jag blev också ledsen för jag hade så dåligt samvete att han slog sig och att han var så glad innan dess, trots att jag inte kan hjälps att det blir så. Också är jag rädd att han inte förstår att det inte var meningen, men jag, mamma och Marko sa det flera gånger till Elliot efteråt att det inte var meningen och att han inte kan göra så för då tappar Alice balansen. Han verkade förstå. Då vill man inte ha en CP skada i det läget.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *