De skriftliga NP

Nästa vecka är det dags för de skriftliga nationella proven, vi har tre nästa vecka. På måndag ska vi ha laboration i NO i kemi. Vi kommer att ha två prov i svenska. På tisdagen är det svenska läsförståelse, då kommer vi få sitta från 08:20 till 11:50 + en bensträckare på 20 minuter. Men eftersom att jag får längre tid på mig får jag sitta till ungefär till klockan ett. Sen på torsdagen kommer vi att ha uppsatts delen i svenskan, då kommer vi att sitta och skriva en upsatts halva dagen. Alltså längre än läsförståelsen. Vi kommer att ha totalt 200 minuter på oss och jag kommer ju få ha längre tid även på torsdagen. Vi kommer att få ett speciellt program som vi skall skriva i. På uppsatts delen får vi ta med oss något att äta. Jag ser faktiskt fram emot de här dagarna, speciellt torsdagen. Jag gillar u att skriva, så det ska bli roligt. Efter NP är det vanlig dag för de andra men jag får åka hem efter båda eftersom jag kommer vara så trött och de tar så mycket kraft och energi från mig.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *