Det går att lyckas fast svårigheter

Min egna mat, för första gången gjorde jag en maträtt helt själv utan att någon var min assistent i köket, utan att någon var i köket, utan att någon tittade på mig, hjälpte mig inte med någonting, eller att någon gick in i köket då och då för att se om jag behövde hjälp. De kom in när maten var färdig. Jag kom t.o.m på receptet helt själv och mamma och Marko fick ens inte veta vad jag skulle göra/receptet innan jag var klar, utan jag gick in i köket helt själv och hade en plan som jag hade listat ut innan, och körde mitt race! :)

Gjord i söndags kväll

Gjord i söndags kväll

Bookmark the permalink.

One Response to Det går att lyckas fast svårigheter

  1. Pappa Daniel says:

    Vad kul att läsa, grattis! Det ser ju jättegott ut! Mums!
    Du kan göra allt du går in för, för att du har sådan härlig passion och driv. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *