En Annorlunda Fantastisk Höst

Nu är hösten snart här, eller kanske inte riktigt än, speciellt inte nu när det tydligen har blivit högsommar igen. Hela augusti är ju faktiskt en sommarmånad, men för mig känns det inte så eftersom att jag alltid brukar börja skolan vid denna tiden och nu även åka tillbaka till Storås. Storås öppnar nu till helgen för eleverna, varför vet jag detta kanske ni undrar, jo det är ju för att Wilma, min bästis, åker tillbaka på söndag och de andra elevhems kompisarna. Wilma tog ju studenten samtidigt som mig men hon ska gå ett extra år så det känns lite konstigt att hon ska tillbaka men inte jag.

Jag är så himla lycklig över att mitt liv kommer att fortsätta såhär nu, som det har gjort de senaste två månaderna. Att jag inte ska återvända till någon skola eller Storås nu när hösten börjar falla in. Jag trivs så bra så jag vill inget hellre annat än att fortsätta med det tillståndet jag är i nu, om ni förstår vad jag menar! :-) Om jag var tvungen att lämna den här lägenheten nu och flytta till Storås igen skulle jag få PANIK! :D Även om jag älskade att bo på Storås så är jag ändå glad över att den tiden är förbi (förstå mig rätt nu :)), jag känner mig liksom klar där på något sätt. Jag känner att jag vill börja leva mitt liv nu, bli vuxen på riktig och skapa mig min vardag, det känns redan som att jag har skapat mig en vardag. Storås kommer verkligen att vara ett minne för livet och jag är så tacksam över den tiden, men nu känner jag mig redo att gå vidare, och det är ju tur det eftersom att jag har slutat skolan! :-) Det jag kommer att sakna med Storås i höst är gemenskapen och det där sociala, att man alltid kan prata med någon. Men nu vill jag bara vara hemma hos mig och skapa mitt vuxenliv.
Så det känns lite konstigt att allt bara ska rulla på som vanligt trots att hösten snart är här.

Jag kan typ inte förstå att jag har börjat mitt vuxenliv nu, lägenhet, jobb, familj, vänner, det känns så ofattbart fortfarande, men så underbart. Att bara tanken vid att jag inte ska bort härifrån känns verkligen underbar. Mitt hem är min borg och mitt alldeles egna hem vilket är en obeskrivlig känsla.
Jag känner mig redan trygg här tillsammans med mina berg! :-) Jag känner mig fri och all stress och obehag i kroppen är borta vilket är så härligt.

Denna sommaren har verkligen varit något ut över det vanliga och den kommer jag verkligen att ta med mig in i hösten. Även om jag bor ensam så känner jag mig aldrig ensam för jag har så många fantastiska människor i mitt liv som jag får träffa oftare nu och som verkligen bryr sig om mig och ser till så att jag har det bra, vilket nästan gör mig tårögd varje gång jag tänker på det. Så mycket kärlek! <3 De får mig alltid att må så bra och får mig alltid att skratta. Och jag kan umgås mycket lättare med familj och människor runt mig än vad jag kunde när jag bodde på Storås.

Jag längtar verkligen till hösten (om man nu får säga så), jag ser fram emot att se hur min lägenhet upplevs på hösten också längtar jag till höstmyset, hösten är så mysigt. Jag längtar till att krypa upp i sängen under en filt och titta på serier medans regnet och mörkret faller ner, ta en kopp te och tända elektroniska ljus! :-) Men självklart kommer jag även sakna utekvällarna på terassen, så det är lite både och.

Jag ska verkligen lyssna på min kropp i höst, och göra sånt som jag gillar och vill. Jag ska vila när min kropp säger att jag ska vila. Så var det inte riktigt när jag bodde på Storås, då det var mycket att tänka på, framför allt i skolan så nu ska jag lyssna mer på kroppen och ta det lugnt, försöka iallafall, jag vet ju hur bra det har gått nu i sommar! :-) (ironisk :-)) Försöka att må så bra som möjligt helt enkelt.

Jag ska till exempel börja gå på massage nu vart tredje vecka för att se vad det kan göra med kroppen. Jag har aldrig varit på regelbunden massage innan så det blir intressant, men framförallt härligt. Jag var ju på massage nu i onsdags på ett nytt ställe i Borås och det var verkligen så bra, det var avkopplande och min kropp kändes så avslappnad efteråt. Ni som har läst mina tidigare inlägg vet att jag har varit så stel i kroppen nu ett tag, alltså extra stel, men efter i onsdags känner jag min normala stelhet igen, om ni förstår vad jag menar! Det är alltså positivt! :-) Det var väldigt skönt när kroppen slappnade av.
Jag unnar mig väldigt sällan, jag går aldrig ut och festar, inte min grej :-), jag köper sällan kläder eller saker, det ända som jag betalar nu är mat och räkningar känns det som. Så jag tänker att jag ska unna mig massage, både bra för kropp och stjäl, allt i ett, perfekt!
Jag har redan bokat nästa behandling, 1 september blir det. Det blir härligt att rivstarta första höstmånaden med massage! :-)

Det blir verkligen en annorlunda höst, men jag ser verkligen fram emot den!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *