En bra helg = en bra vecka

Hoppas att ni har haft en bra helg! Det har jag iallafall, det var så mysigt att få komma hem igen, det var ju två veckor sedan som jag var hemma nu ju! Så det var så mysigt att få krama på båda familjerna. Jag umgicks med Kevin också, så det var kul. I fredags kom både mamma och Leila och hämtade mig, Leila har alltid velat se Storås och hur jag bor, så hon passade på att åka med mamma i fredags när hon ändå skulle hämta mig, så det var väldigt mysigt att de båda kom. 
Mamma berättade ytterligare en sak som Elliot hade sagt när mormor hämtade honom i torsdags. Mormor sa ”då kommer Alice hem i helgen då” Elliot svarade: ”det vet man aldrig”. Haha, vilken underbar kommentar, jag skrattade så när mamma berättade det.

Jag och Elliot gick ner själva till Kevin i lördags för han ville följa med. Det var första gången som vi gick själva någonstans, det var stort tycker jag, jag kände mig så stor, ett stort ansvar kändes det som (även om det bara var en liten bit ner på vår gata). Men iallafall då när han ville hem sen så gick jag med honom en bit uppför gatan och så mötte Marko honom på halva vägen. När jag sa hejdå till honom så vände han sig bakåt och vinkande till mig och sa ”vi ses väll sen va?” Jag har aldrig hört honom säga de orden till mig innan, jag blev så glad. Det lät som om att han var orolig att jag inte skulle komma hem igen…så söt!

Igår var jag, pappa, Jenny och killarna oss Ludvig och hans tjej och hälsade på de i Göteborg. Vi åt en jättegod lunch med hemmagjorda köttbullar och potatis, till efterrätt blev det jättegod äppelpaj med glass. Innan vi åkte gick vi en härlig promenad. Sen åkte vi till Storås också lämnade familjen mig där.

Jag brukar alltid fylla i min veckotavla varje söndag, fylla i vad som händer i veckan och om jag ska komma ihåg något osv. Jag måste säga att jag är så glad över att jag har den tavlan, jag älskar att ha koll och översikt över veckan. Jag är ju en planerings människa :) . Förra veckan var rätt lugn faktiskt, men denna veckan är det något varje dag, lugnet förre stormen som man säger, förutom på torsdag då om man inte räknar med ledsagningen!

Det börjar redan idag på morgonen med att jag ska hålla en presentation om landet Nambia som jag har skrivit om, det ska jag presentera för klassen. Imorgon tisdag ska vi till Grötö med idrotten, som en friluftsdag. Vi ska samlas redan halv sju på morgonen och det är inte slut förrän ungefär vid halv fyra, så det blir en långdag och det gäller att gå upp med tuppen! Så ikväll måste jag göra iordning min kycklingsallad och kolla så att Storås har alla ingredienser till den, sen måste jag packa lite små saker till Grötö. Hoppas på bra väder! :) På onsdag har vi femkamp och grillning på Storås, tacka av fyrorna lite tror jag, det blir mysigt. Torsdag och fredag är de ända dagarna som jag inte har något planerat, förutom ledsagning på torsdag och att jag ska ha matteprov på fredag. Sen åker jag hem klockan fyra på fredag.
Så där har ni min vecka, rätt packad! Hur ser eran vecka ut?

Fredagsmys<3
Min vecka denna veckan!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *