En dag med bästa Kevin

Igår följde jag med Kevin och hans mamma till Knalleland, det var verkligen inte planerat. Han frågade mig om jag ville det på fredagskvällen, och jag hade inget annat planerat så jag följde med de halv tio igår till Knalleland med Rulle och allting. Jag köpte också lite grejer samtidigt, så det var perfekt. Efter stan åkte jag med Kevin hem och var med han i hans växthus som han har. Det var ju så fint väder. Han knökade in Rulle i ett hörn, så där satt jag medans han grejade. Det var så varmt där inne, 34° var det ungefär. Sen fick jag hjälpa till att plantera i lådor, det var jättekul att plantera med Kevin. Sen vattnade vi och efter det fick jag god lunch oss Kevin,  vi var ute jättelänge.

Efter lunchen gick vi hem till mig och hoppade studsmatta med Elliot, det var jättekul. När vi skulle hoppa upp till studsmattan så böjde jag mig ner och försökte ta av mig skorna, och då utan att jag eller Kevin sa något så kom Elliot fram och hjälpte mig med skorna, så gulligt. Han såg att jag behövde hjälp! Då smälte mitt hjärta! Sen gick han in och då hoppade jag och Kevin själva jättelänge, vi bussade, skrattade och hoppade, superkul hade vi! Vi hoppade i en hel timme. Sen tog vi en promenad med Elon ner till city Sandared och kollade läget innan han gick hem till sig och jag åkte hem till mig ungefär klockan sex och hade myskväll.

En riktig heldag med Kevin, halv tio till sex! Det var supermysigt och superoligt att hänga med han igår. Det är inte varje dag man får plantera i ett växthus, iallafall inte i mitt liv, så det var extra kul. Vi har så roligt tillsammans!

Tack för en toppendag Kevin!

Här jobbar jag… :)

 

 

Jag fick ett jättesmart ”hjälpmedel” så man slipper hålla fröna i handen och sprida ut de över jorden, gör man det med den istället, med fröna i den lilla burken.

Bookmark the permalink.

One Response to En dag med bästa Kevin

  1. Verkligen en toppen dag!!! Tack för du vilje följa med till Knalleland och att du hjälpte mig med planteringen!! Ett stort Tack för hjälpen och för dagen! :D <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *