En dag med Kevin

Igår var jag med Kevin hela dagen, det var kul. Först hjälpte Kevin mig med att göra en Facebook sida bara för min blogg, den är öppen för allmänheten så att personer jag inte känner kan gå in där. Där länkar jag bland annat inlägg från bloggen. Vi skapade den sidan för att jag vill nå ut till fler människor och förmedla mitt budskap till ännu fler. Det är roligt också! Sen gick vi upp till nymans ängar och tog lite fler bilder på både mig och Kevin (de på mig kommer upp på sidan av bloggen snart). Sen gick vi hem till mig och åt lunch innan vi tog tåget till stan och gick där och kikade, det var mysigt. Vi tog en fika också. Efter stan åkte vi hem till mig och satte oss på balkongen och tittade på bilderna vi tagit och grejade lite mer med Facebook sidan. Det sista hoppade jag och Kevin studsmatta, det var superkul.

Tack för en underbar dag, och tack för all hjälp Kevin! :)

Min Facebook: This is how I make my way eller @alicegrimm.se

Vi åker tåg…! :-)

<3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *