En dag med mormor

MORMORIgår då var det en kul dag för mamma skulle köra mig till badhuset till mormor, som jag sa i det andra inlägget. Vi skulle vara där lite tidigare och då kunde Marko hänga med för han skulle simma. Sen gick jag och mormor in och byte om. När jag och mormor skulle äta så kom Marko och satte sig. Han var helt slut. Marko skulle bara simma i 30min. Det var mycket pansionärer och simmade. Efter frukost så gick vi till den stora bassängen, mormors badlärare var där, dem sa att det var jättevarmt, men jag ville ha varmt, Som tur var så var det kalt. Vi var själva i den det kom bara några killar som var där i 5min sen gick dem. Förre vi skulle upp så fick vi också vara själva i den lilla varma innan bastun. När vi kom hem satt morfar i köket och tittade på OS tv var på hela dagen. Jag och mormor åt lite och sen bakade vi muffins som vi åt efter lunchen. Jag tog bacon lindat i kött, gud vilken go sås salt och god. Jag och morfar spelade schak, först tog han min dam och sen schakmattade han mig, efter det åt vi muffins, jag och Marko ska äta dem till 11 kaffet idag. Sen skulle morfar  och grannen till bilaffären och då åkte jag och mormor till Knalleland innan vi åkte och hämtade upp mamma. Vilken mysig dag. Annars skulle jag och Marko ditt idag, men jag börjar ju bli så stor nu.

Bookmark the permalink.

One Response to En dag med mormor

  1. Eva says:

    Ja, visst hade vi en mysig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *