En dag på Lisebeg

Igår åkte vi till Liseberg, det var en fantastisk dag vädermässigt. Jag och mamma åkte runt. Vi åkte Lisebergsbanan fyra gånger sammanlagt eftersom att vi slapp kön och fick sitta kvar och köra två varv eftersom att jag hade Rulle. Jag och mamma åkte Balder en gång, swischade förbi 20-30 minuters kön med Rulle…lyxigt :). Balder är så härlig, fast det suger ordentligt i magen vid backarna, de kommer så snabbt efter varandra också. Vi åkte Jude Box tre gånger. Sen fick vi även åka slänggungan två gånger. Sen åkte vi tramptåget eller vad det heter i kaninlandet alla fyra, vi åkte även kaninresan allihop. Jag, mamma och Elliot åkte kaffekopparna, det var roligt. Sen gick vi och åt på en resturang som finns i början som liknade ett tåg, där fanns det till och med jättemysiga tågklasser man kunde sitta i, men vi fick sitta i perongen, jag åt en kycklingrätt. Sen kom Kerttu till restaurangen lite spontant och gick med oss runt lite på Liseberg innan hon åkte hem, det var mysigt. Vi gick upp till virvelvinden och Elliot fick leka på lekplatsen. Jag och mamma åkte virvelvinden. Vi tog bara en gång, men jag ångrade att jag inte valde att åka två gånger, för den var väldigt härlig efter första åket. Sen det sista åkte vi sagoslottet jag, mamma och Elliot. Precis när vi var på väg ut ur slottet fastnade den och vi fick sitta där en stund, sen Marko kom med Rulle och vi fick stiga ur, de var spännande.

Det var en jättehärlig dag på Liseberg, lyxigt att åka dit två gånger i år, en fördel med att ha två familjer! :)

Selfie :D

Virvelvinden

Jude Box, ser ni min arm, hahah! :D Jag gör det inte självmant heller, hihi :)

Båtåktur med Elliot och mamma

Kaffekopparna

Lisebergselfie! :D

Sagoslottet

Spelar minionspelet

På väg… :)

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *