En dag på Liseberg

Idag har vi varit på Liseberg tillsammans med Kerttu. Vi åkte fast vädret var kast, men det sken upp lite senare på eftermiddagen och det blev en jättefin eftermiddag och kväll på Liseberg. Vi var där när de öppnade klockan elva. Jag och mamma gick in i detta servicehuset för att mamma ska bli ledsagare för mig eftersom att jag har ett fuktionshinder och för att jag har rullstol. Det är perfekt för då får vi gå före i kön till alla åkgrejor.

Jag och mamma åkte jättemycket den här gången. Vi började med Juke box, våran favorit. Vi åkte den stora Lisebergsbanan två gånger för vi fick det p.g.a att vi hade rullstolen oh gick förre i kön. Som vi gjorde förra året med, den är så härlig. Vi utnyttjar att vi kan gå före i kön nästan på alla altaktioner förutom de som var jättelite kö på då, men det är jättebra.

Vi åt lunch där och sen somnade Elliot så då passade jag och mamma på att åka lite, det var jätteroligt. Vi åkte b.l.a balder som jag aldrig har åkt någon gång och aldrig mer kommer att göra heller :). Den var härlig men läskig, det var spännande när vi skulle åka den, den stora Lisebergsbanan tycker jag är roligare. Men jag är stolt över mig själv att jag vågade. Efter en stunds åkande gick vi tillbaka till de andra och fikade lite, sen skulle Kerttu gå. Jag och mamma åkte jättemycket mer. Vi gick upp till Virvelvinden och åkte den, sen fick Elliot springa av sig på en lekplats. Lite senare gick vi ner till kaninlandet och tog lite mellanmål och åkte kaffekopparna.

Efter det åkte vi lite smågrejer som passade Elliot bra. När Elliot var klar med att åka gick jag och mamma till vårt sista åk för iår Jude Box igen för tredje gången. Eftersom vi hade rullstolen fick vi välja om vi ville åka två eller ett varv, det har vi inte fått välja innan på Juke Box så det tog vi. Det var jätteroligt, det blev den första och sista attraktionen vi åkte. Sen det sista var det dags att spela på hjul, och redan på andra gången jag spelade vann jag, och inte bara det jag vann en stjärn vinst också, wohoo!

Jag fick välja och det blev Polly. Det var nog rekord fort vinst i år, vi brukar ju minst få spela fem gånger minst innan vi vinner något, OM vi vinner, diet är inte varje år kan jag lugnt säga. Det är därför vi tar allt spel i slutet, så slipper vi bära på något om vi vinner något. Sen åkte vi hem med en as trött Alice. :)  Jag måste bara säga att personalen är så snälla, de visar vägen vart man ska gå med rullstolen och de pratar och skojar avslappnat med en, man känner sig så varm i hjärtat då! :)

Vi var där jättelänge, från klickan elva till klockan åtta, jättemånga timmar ju. Jag kommer sova gott inatt tror jag och min hals får vila, hihi. :) Tack för en underbar Liseberg dag familjen,
det gjorde vi bra! :)

JAG VANN!!! :D

JAG VANN!!! :D

Försök ett...ingen vinst! :(

Försök ett…ingen vinst! :(

Vi åker virvelvinden

Vi åker virvelvinden

Nu kör vi sagoslottet...! :D

Nu kör vi sagoslottet…! :D

sdr

Tramptur med Elliot i kaninlandet!

Kaninresan

Kaninresan

dav

Kaninresan 

Farfars bilar

Farfars bilar

Elliot kör bil

Elliot kör bil

IMG_6782

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *