En dag på stan

I måndags tog jag och Tuva bussen in till stan själva. Det var jättemysigt, nästan direkt när vi kom till stan tog vi en buss till Knalleland och gick där. Jag köpte två tröjor som jag är nöjd med. Sen tog vi en lunch på Mcdonalds, jag tog en jättegod sallad. Efter det köpte jag mina tröjor och kikade lite. Vi tog bussen tillbaka till stan efter vi hade ätit, för vi skulle till resecentrum och ta en buss hem. Men först kikade jag in på Indiska och hittade ett par jättesköna byxor. Sen såg vi vår buss som gick ända upp, till en busshållsplats nära oss, så Tuva fick springa allt vad hon kunde med Rulle, men vi hann som tur var. Vi hade en supermysig dag, vi har aldrig åkt till stan själva innan. Sen på kvällen var jag jättetrött :).

Kläderna finns på ”Fashion”!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *