Helen på besök

Igår var Helen och hälsade på, det var jättemysigt att vi fick ses efter sex månader igen. Hon kom vid mig vid ett och så åt vi min egen gjorda köttfärsås. Sen satte vi oss i soffan och fortsatte att prata, när man inte har träffats på så länge, så har man mycket att prata om. Sen när mamma och Elliot kom hem tog vi en fika på balkongen, och fortsatte att prata ännu mer :). Helen har bara träffat Elliot när mamma har hämtat mig i skolan lite kort, så nu fick hon se honom hemma och en lite längre stund, det var roligt. Helen var hos mig länge, det var så mysigt. Vi skojade och skrattade som vanligt. Vi sa att vi skulle träffas i höst igen, så det ska bli kul. Jag fick ett fint resepack av Helen som jag kan ha när jag åker på semester, jättesmart och det luktade så gott, jordgubb. Jag gav Helen en blomma, choklad och ett litet gulligt ljus, som hon blev jätteglad för! :)

Det var så mysigt att träffas igen, jag hoppas verkligen vi träffas i höst igen och håller kontakten!

Kittet jag fick av Helen

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *