En fråga jag har glömt av

Det var någon som frågade om jag ville skriva om hur en vecka ser ut för mig, vad jag gör och vad jag hittar på b.l.a läxor, skola, fritid, blogggandet, också fick jag den här frågan har du inte några assistenter hemma alls? Någon som är med dig på fritiden. Förlåt jag har totalt missat de, jag brukar inte vara sådan men förlåt. Jag ska skriva om det när jag har lite mer tid. Du är inte alls jobbig :). Jag vill gärna skriva om det.  Jag kan svara på den här frågan direkt om jag har någon assistent hemma? Det har jag inte men vi funderar på att ringa LSS, för att kanske få en kontaktperson som jag kan hänga med ibland, bara för att få känna friheten utan föräldrar.
Tack för din fråga, min vecka kommer snart :)

Du får fråga hur mycket du vill, det är inte jobbigt bara roligt. :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *