En helg i matens tecken

Denna helgen är jag kvar på Storås, det förvånar mig själv att jag är kvar, men nu är jag det. Det känns lite både och faktiskt. Jag vill åka hem och krama och pussa på familjen, men samtidigt så känns det skönt att vara kvar och chilla på Storås.
Då kan jag göra precis det jag känner för och umgås med Wilma. Dessutom måste jag plugga lite historia i helgen, och det blir svårt att få ro till det hemma.
Jag ska dessutom rensa i förrådet i min lägenhet i helgen och ta ut julen nere hos mig. Sen ska jag baka bröd, så det blir lite utav varje i helgen. Jag ska även ta mig ut någon gång har jag bestämt. Sen ska jag sova och återhämta mig inför en ny fullspäckad vecka.

Jag är dessutom själv på min sida här i helgen så ja det är ganska lugnt och tomt, men det är ganska skönt det också. Jag har fått bestämma mat hela helgen eftersom att det bara är jag som äter. Denna veckan har jag även haft min matvecka, så jag har fått bestämma mat hela denna veckan, annars brukar de som är kvar på helgerna få bestämma mat tillsammans. Så det har varit lyxigt.
Igår blev det omelett med spenat- och svampstuvning med lök och fetaost, det var jättegott och det såg väldigt gott ut måste jag säga.
Ikväll blir det ärtsoppa med senap, jag har aldrig ätit det på Storås eftersom att grabbarna som jag bor med inte gillar det. Så då passar jag på när de inte är här! :-) Efter ärtsoppan blir det pannkakor med keso och sylt, det blir mumma det!
På söndag blir det fetaost och spenatpaj, som jag älskar. Mycket spenat och fetaost, men det ÄLSKAR jag!

Ha en fantastisk helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *