En underbar helg på Storås

Jag har haft en otrolig härlig helg på Storås. Den började inte så bra dock, jag var väldigt trött i fredags när jag kom hem och lite allmänt nedstämd. Men sen gick jag upp och åt omelett med fetaost och spenat-och svamp stuvning. Det såg så gott ut och det smakade väldigt gott. Jag har ju varit själv här i helgen som sagt så jag har fått personalen för mig själv, det har varit lyxigt. Efter maten satt jag en bra stund och pratade med de två kvinnorna som jobbade i helgen. Sen tittade jag, Wilma och en annan tjej på talang.

Lördagen började med att jag inte var tvungen att ta mig upp ur sängen när jag slog upp ögonen, vilket var skönt. Sen tog jag och Wilma en härlig frukost tillsammans. Efter frukosten tog jag mig i kragen och gjorde färdigt historieuppgiften och lämnade in den. Det var väldigt skönt att ha den färdig och klar i början av helgen, så att jag slapp tänka på skolan resten av ledigheten.
Tidig eftermiddag gick jag, Wilma och två personal ut en promenad. Jag gick på mina ben för jag ville ha lite motion. Vi var ute i en och en halv timma och jag gick 5,3 km, sen när jag kom hem var jag helt slut men det var så härligt.
Jag gick in och tog en varm dusch och sen kröp jag ner under mitt frasiga täcke innan middagen, det var verkligen inte dumt.
En utav personalen hade rivit ut hela förrådet och möblerat om där inne medans jag varit ute för jag ville rensa där inne i lördags.

Till middag blev det min älskade ärtsoppa med senap som jag sett fram emot så mycket. Det var verkligen så gott och sen blev det pannkakor med keso och sylt, mums säger jag!
Efter middagen gjorde jag och en personal iordning förrådet tillsammans, det blev så fräscht och fint. Sen åkte även julen ut i mitt rum som jag sa att den skulle göra i helgen.

Klockan halv sju blev det glass och chokladsås på andra sidan. Och där var den dan slut!

Igår, söndags, var en ännu lugnare dag. Jag hade gjort allt som jag skulle så jag låg mest i sängen igår och vilade. Det ända som jag gjorde igår var att baka bröd, så nu ser jag fram emot frukostarna framöver! :)

Ja, det har verkligen varit en mysig och jättebra helg på Storås!

Bästa avslutet efter en toppen lördag!
Nystädat förråd!
Fick en fin tavla också! :)
Nybakat bröd
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *