Skridskoåkning, familj, lyxmat

I helgen har jag varit hemma hos mamma, det kändes som det var väldigt längesedan som jag var hos mamma. I fredags kom jag hem här och kramade om familjen. Till middag åt vi kycklingpiccata med basilikasås, det var mumsigt det. På kvällen blev det Talangmys framför tv:en med hela familjen.

I lördags åkte vi till Bodas skridskobana för Elliot skulle prova att åka skridskor för första gången.
Jag åker inte skridskor som ni säkert kan förstå! :) Så jag satt hela tiden på bänken och tittade på. Jag hade mycket på mig så frös gjorde jag bara lite på slutet. Markos kompis Tomas var även med så det var trevligt.
Elliot har aldrig åkt skridskor innan så det var något nytt. Han hade såklart ett sånt hjälpmedel i början som man kan hålla i på isen. I början gick det lite knaggligt och han slirade mest runt men sen gick det bättre och bättre. Han tyckte att det var väldigt roligt för han var ute på isen mest hela tiden. I slutet åkte han till och med helt utan hjälpmedlet.

Jag och mamma satt på läktaren och drack varm choklad, fikade och åt mackor med kyckling i! :) Det var också härligt än fast jag bara satt där. Vi var där i två timmar, så det var riktigt nice.

Sen åkte jag, mamma och Elliot hem. Marko skulle sova över hos Tomas så då fick vi lite egentid. När vi kom hem gjorde vi iordning en brasa och satt i vardagsrummet och bara softade i nån timme. Då kunde man ha gott samvete när vi hade varit ute så länge.

Till middag åt vi något jättegott, något som vi aldrig har gjort innan.
Mamma gjorde potatisar i formar, formade de till blommor, lindade in de i bacon, la smör i botten och rev parmesanost över och in i ugnen. Till det hade vi köpt en hel lax också gjorde mamma en god kall sås till. Hör ni. eller? Den middagen alltså, så himla gott. Det kändes som att man var på restaurang. Speciellt den potatisen var gudomlig god. Potatisen blev så där krispig i ugnen och med det där salta baconet till, ja alltså, det var det godaste jag ätit på länge!

Kvällen avslutades med lite talangmys även i lördagskväll med Elliot.
Ja, det var verkligen en toppendag i lördags!

Igår till frukost blev det också något nytt. Det blev bananasplitfrukost.
Det var grekisk yoghurt, banan såklart, müsli, kokosflingor och ringlad sirap över. Det var så gott och väldigt mättande.

Lördagens lyxmiddag. Ps, det är inte mitt vinglas :)
Söndagens frukost, mums!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *