En kväll hos Löffarna

Igår var vi hos Sisko och Göran, åt lite också. Kerttu var där när vi kom, hon har skaffat en man som vi aldrig har träffat. Efter maten satt vi och snackade lite och jag gick upp och pratade med Sisko. Sen skulle Kerttu och hennes ”manvän” gå för de skulle hinna hem till Alingsås innan Melo, vi stanade kvar som det var meningen

Vi pratade där uppe länge och jag ritade en bukett. Nästa helg ska jag sova över hos de, det ska bli mysigt .

Vi pratade där uppe länge och jag ritade en bukett. Nästa helg ska jag sova över hos de, det ska bli mysigt .

 

Efter den goda kycklingen tog Sisko fram prinsestårta, vi satt i soffan.

Efter den goda kycklingen tog Sisko fram prinsestårta, vi satt i soffan.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *