En kväll i Kevins växthus

Igår tog jag och Kevin en långpromenad vid nottorp igen. Sen frågade han mig om jag ville sitta i hans växthus på kvällen för det har vi pratat om att vi ska göra någon gång. Så vi köpte lite smågodis på Ica, jag äter väldigt sällan smågodis, så det var lyxigt. Sen åkte vi till våra hem och åt middag och duschade. Sen tog jag på mig myskläder och åkta till Kevin. Vii hade det jättemysigt, vi satt i hans växthus med lite soft musik på i hans högtalare, lite godis och dricka framme, levande ljus och filtar. Det var så mysigt. Sen när det blev mörkare tände vi Kevins lampor i olika färger i växthuset. Så satt vi där bara och pratade om livet, stort som smått. Vi satt ”ute” till kvart i tio :0. Det var verkligen en mysig kväll. Tack Kevin om du läser sett! :)

MYS!

 

Bookmark the permalink.

One Response to En kväll i Kevins växthus

  1. Ia says:

    Wow där skulle man gärna varit 💚🌿🌟
    Hälsa så gott till Kevin😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *