En ny smidig väska

Titta min nya väska mamma köpte till mig i Ullared. Jag har viljat ha en liten och smidig väska. Det är en dragkedja fack där back som jag har min mobil i, sen där fram är det ett stort fack med tryck knapp som jag klarar av. Där tänkte jag ha min plånbok, men problemet var att min plånbok är för stor. Så när jag och mormor var i stan köpte jag en korthållare som är lätt att få ner och upp i väskan men också att få upp korten. Den är lite svårt att öppna den, men jag kommer att fixa det galant snart tror jag. Den har en gummi utsida så den ligger still bra på bord och så, det är bra. Jag älskar färg så jag ville inte ha svart så jag tog en rosa. :)

img_7661

Min korthållare

Min korthållare

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *