Höststädning

Detta inlägget kommer för det mesta bara handla om städning så om ni inte är intresserade så behöver ni inte läsa. Jag blev bara så nöjd när jag gjorde min höststädning igår så jag ville berätta det här. :)

Igår var jag hemma själv, det var så skönt. Jag kan inte somna om efter jag hört Marko och Elliot åka, så jag ligger kvar tills klockan är åtta, men sen går jag inte upp, jag bara tänder mina mysiga bollar vid sängen och min belysning på sängen och grejar med min dator. Jag satt där i en timma både idag och igår då, och bara myser. Sen gick jag upp och käkade frukost i lugn och ro, efter det satte jag mig i soffan och pillade lite med min mobil. Det är det bästa med lov tycker jag att man kan ta det så lugnt på morgonen. Just igår skulle jag göra min stor städning som jag gör varje höst och sommar, riktig stor- och renstädning. jag torkar och dammar verkligen over the place.

På mitt skrivbord låg det massor av grejor speciellt på min stål hållare som jag har på mitt skrivbord med massor utav papper som bara är skräp, jag torkade av hela mitt skrivbord och rensade alla papper, så nu är det rent och snyggt och på min ”papper hållare” eller vad man ska kalla det. Nu ligger det typ bara fem grejer där från att ligga 100 grejer där innan, så det blev stor skillnad.

Mitt sminkbord var helt kaos, för det första var det smutsigt, så jag la bara alla grejerna på min säng och bara torkade av det. Det blev jättefräsch. Sen har jag haft massor av grejor på mitt sminkbord, men nu har jag bara typ fyra grejer där, jag har lagt alla sakerna i mina sminklådor, så nu är lådorna proppfulla. Men jag tycker att det är finare med lite saker på mitt sminkbord. Så rent har det nog aldrig varit,

Sen gick jag över till min liggande byro, den var inte så stökig så den var bara att torka av. Den var den lättaste i hela mitt rum att fixa iordning :). När jag gjorde min sommar städning så ställde jag undan min ängel, min ljusstake och mina leddljus för jag tycker de är lite höstliga, så de tog jag fram och ställde på min byrå. De andra ljusen ställde jag lite överallt. Förra veckan hängde mamma upp ett par beige gråa gardiner i mitt rum som är nya, och några bollar som man kan tända ovanför min säng för att det skulle bli lite höstigt och mysigare i mitt rum, och det blev det också. Det sista kom jag på en fiffig sak och det var att jag satte upp ett litet collage på väggen jämte mitt sminkbord så att det inte skulle se så tomt ut, det tyckte jag var fiffigt, och det blev fint tyckte jag.

Jag är så nöjd med min städning, det känns som ett helt annat rum! Det är så härligt att gå in här nu när det är så rent, fräscht och framför allt mysigt. Synd att jag inte tog före och efter bilder så att ni fick se den stora skillnaden, nu har jag bara tagit efter bilder! :)

Jag fick en spontan tid hos tandläkaren klockan kvart över ett igår och ingen kunde följa med mig. Så för första gången i mitt liv var jag på ett tandläkarbesök själv. Tog Elon ner och sen åkte jag hem. Det gick jättebra, det var coolt. Bra att fixa sånt själv, jag börjar bli så stor nu. Ännu ett steg mot självständighet. Det var det ända jag gjorde utanför huset igår. Jag hann städa klart innan jag skulle dit som tur var.  Vet ni vad jag har gjort för första gången i mitt liv idag som är ett stot steg på självständighet också, jag har värmt mat i mikron det har jag inte kunnat innan, mamma hällde bara upp maten i en djup tallrik och ställde den i kylen så jag skulle få tag i den lättare i mikron sen. Innan gjorde mamma yoghurt och macka till mig till lunch (frukost stile) för att det var kall mat som jag inte behövde värma, men nu behöver hon inte det längre. :)

Igår var bara sån riktig hemma mys pyssel dag, I love that! :)
Visst blev mitt rum fint och mysigt?

img_7648

fullsizerender-1

fullsizerender-2

fullsizerender

 

Mitt lilla collage

Mitt lilla collage! Visst blev det fint? :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *