Ett dygn med mormor och morfar

I måndags hade Elliot studiedag, så då var jag, mamma och Elliot hemma. Det var mysigt, vi tog med oss fika och åkte till en park i stan. På kvällen åkte jag till mormor och morfar för jag skulle sova över hos de och sen skulle jag och mormor till badhuset som vi brukar göra på loven. Jag åt middag där och sen spelade jag och mormor ett roligt spel som jag hade med mig.

På morgonen väckte mormor mig halv åtta också åt vi god frukost ihop. Vi brukar åka till badhuset så tidig för att slippa alla barnen, för då får vi lugn och ro. Så vi åkte till badhuset och badade och simmade lite, det var roligt. Det sista satt vi i bubbelpolen innan vi gick in och satte oss i bastun. När vi var klara så var det helt proppfullt med folk vid kassorna, så diet är jättebra att komma så tidigt. Efter vi hade badat så brukar vi gå in på resturang ”Bryggan” som ligger i huset och äta pannkakor, det är så mysigt och gott att göra det efter badet, och vi är alltid själva där inne också, lyxigt. Efter det åkte vi till Knalleland och shoppade lite. Sen tog vi en lång och härlig fika på Espresso Haus, där har jag aldrig varit innan. Jag och mormors chillade där och prata. Sen gick vi lite till och kikade innan vi åkte hem till mig, också var en dagen över. Det var supermysig att vara med mormor och morfar!

Kläderna jag köpte ligger under detta inlägget och på ”Fashion”

img_7295

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *