En rolig dag med Kevin

Igår gick jag upp halv åtta för jag och Kevin skulle hänga, han kom till mig tio i nio. Jag fixade iordning mig för vi skulle ta nya bilder till bloggen och fräscha profilbilder. Så vi var ända uppe vid nytorp och tog bilder, fint där med landorna och ängar tänkte vi, sen tog vi lite bilder i samhället. Bilderna blev så fina, Kevin är sån bra fotograf. Sen åkte vi hem till honom och jag fick vara med han när han tvättade sin cykel. Sen hade vi party i hans garage med hans stora högtalare, det var kul! :D Efter det bjöd han på lunch utomhus. Sen gick vi upp till mig och hämtade Rulle för vi skulle gå till City Gross, Kevin fick gå ända upp dit med Rulle. Men det var jätteroligt, vi spelade musik och tog lite drickapauser då och då. När vi äntligen var framme vid CG så köpte vi glass och åt på bänken utanför. Sen gick vi in på Jula och Plantagen. Vi köpte en låda godis på Jula också satte vi oss på gräset precis framför affärerna och käkade godis, det var lite speciellt men väldigt mysigt! Sen började vi vår färd hemåt :).

Det var en väldigt mysig och rolig dag, jag och Kevin har alltid så roligt ihop! :) Man hinner med så mycket när man går upp så tidigt! Vi var med varandra tills klockan fem ungefär, så hela dagen.

Äntligen framme!

Våran speciella viloplats :)

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *