En rolig dag

Idag har vi varit nere vid Hofsnäs på badplatsen där med brygga, vi var där med Anna,Pär, Ella och lilla Elin. Det var kokhett så man fick bada. Oj oj oj, vad jag simmar och badar bra nu. Detta året har jag inte varit någon badkruka. Men först, var vi i Knalleland och hämtade mina nya glasögon och solglasögonen som har kommit, Coola solglasögon va? Dem vanliga är progressiva så att när man tittar neråt så ser man lite större, och man måste vrida huvudet för att se på sidan. Över till stranden, på stranden var det gräs, så det var bra, och vi åt på ett mysigt ställe uppe så det var nära. Vi var på den stora stranden, så det var mycket folk. ginatricot bågar, det står också på dem vita snygga fodralen.

Vi skall hänga på Sandareds strand i morgon. Jag älskar våran lilla strand.

Just nu

Sitter på balkongen i rekord värmen bloggar och är ny duschad.

Solglasögon, samma båge som dem vanliga glasögonen.

Solglasögon, samma båge som dem vanliga glasögonen.

Kassen jag fick med mina två fodral och lite  papper.

Kassen jag fick med mina två fodral och lite papper.

Mina nya glasögon, fin bild va?:-)

Mina nya glasögon, fin bild va?:-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *