En rolig lördag

 

Det var lite läskigt i svängarna.

Det var lite läskigt i svängarna.

fyrljuling1

 

Var inte orolig vi älskar varan skulle aldrig strypa henne runt magen!

Var inte orolig vi älskar varan skulle aldrig strypa henne runt magen!

 

Detta fick de utav mamma, målning på dems hästar.

Detta fick de utav mamma, målning på dems hästar.

Igår var vi hos Sisko och Göran och fikade lite där, sen åkte vi till knalleland jag köpte en njut varje minut hjärta till mina kusiner och vi käkade på max sen. Efter det gick vi till en man som vi skulle hämta en cykel oss. Vi åkte till Peppe 30min tidigare. Jag gav Emma och Matilda min present, de blev jätteglada och sa tack flera gånger. Sen kom mormor, morfar och Mikan. Mormor hade med sig en god tårta med sig. Vi skrattade som vanligt åt mina goa kusiner. Sen innan vi skulle åka, så åkte jag med Matilda på fyrljulingen medans det andra satt inne, det var jätteroligt att åka på deras äng, jag strypte nästan Matilda för jag höll så hårt runt hennes mage, så hon tyckte det var skönt när jag släppte

Jag och mina kusiner körde arbrytning efter fikat när de till slut vågade. Jag vann, och när vi kom körde jag mot Peppe då van jag med. Peppe och mina kusiner sa bra "skit vad stark hon är":)

Jag och mina kusiner körde arbrytning efter fikat när de till slut vågade. Jag vann, och när vi kom körde jag mot Peppe då van jag med. Peppe och mina kusiner sa bra ”skit vad stark hon är”:)

alice och presenter

När vi kom hem provade jag att lyfta cykeln.

När vi kom hem provade jag att lyfta cykeln.

. Sen kom mormor och Emma ut, Emma ville åka själv ett tag. Efter det så fick jag åka igen med Matilda. Det sista åkte de tillsammans. När vi skulle gå så sa Matilda tack för presenten än gång till och då tackade jag för att hon tog ut mig på en sväng. När vi skulle åka kom hon ner med fyrljulingen till våran bil, det var coolt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *