I onsdags kom mormor och hämtade mig som vandligt. Morfar var i husvagnen så det blev jag och mormor. Jag lagade min hemkunskapsläxa för mormor skulle köra mig till Handelsbanken för att vi skulle på basket själva, mamma var på målarkurs. Jag gjorde min omelette men det räkte inte till Marko, men som tur var hade han mat med sig. Sen åkte vi till basketen, det var roligt ,de vann. Mamma skulle hämta oss efter men vi var färdigt så tidigt så vi väntade utanför GinaTrickot huset. Norrköping vann ju förra borta matchen dem är så långa så de kan bara ställa sig under korjen, men i onsdags när Båros van så var de inte lika duktiga för de hade en lång man som är bra han var sjuk.

Nu är det halvlek.....!:)

Nu är det halvlek…..!:)

På baeketen, ihhi!

På baeketen, ihhi!

I en lampa på Gina

I en lampa på Gina

Ginna huset

Ginna huset

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *