En stor händelse /Kategorin b.l.a mitt handikapp

Du behöver inte vara orolig för mig, jag har bara inte haft tid att blogga så mycket den  här veckan. Haft så otroligt mycket att göra. Nu ska jag berätta för dig om något snabbt :).

Torsdags 15 januari klockan 16:32: Ida hade tipsat om mig i BT till en reporter och hon har varit inne på min blogg och vill skriva om mig OMG! Vad glad jag blev. Mamma sa att hon kommer på måndag den 26 januari, men vet du vad, på fredagen den 16 januari dagen efter så sa mamma att de kommer på måndag, alltså i måndags var en reporter och en fotograf här, omg vad kul. De ställde massor av frågor till mig och fotografen tog kort på mig  exakt hela tiden, det var kul. morgon så kommer de till idrotten och ska filma mig när jag jumpar, OMG vad häftigt! De kommer lägga ut det på den nya BT webben som är ny, så många kommer nog gå in där eftersom det är nytt och där är jag, gud vad kul det här ska bli :). Titta jättegärna på weeben/filmen, och i tidningen, tack så jättemycket! :) Så snabbt de gick, jag kan inte fatta det! :-)

Var ska jag kolla?

Borås tidning/BT på lördag eller söndag, så håll ögonen öppna! :-)

Webben/filmen när jag idrottar/BTwebben Förmodligen på lördag eller söndag då.

Tack så mycket om du kollar 

Övrigt i  veckan: Massor av läxor. 

Det är jättekul med bt tycker jag! :-) Vad tycker du? Det kommer bli ett stor artikel :)

Nu får jag göra om det som jag gjorde för 10 år sen! :)

Tack så mycket Ida!! :-) Sms mig om du inte vill att ditt namn ska vara med i min blogg. Tack !

Fotografen skulle skicka en bild till mig som jag kan lägga ut på min blogg från i måndags så att jag kunde berätta om det här stora med en bild, men han har inte gjort det, tyvärr!

Bookmark the permalink.

4 Responses to En stor händelse /Kategorin b.l.a mitt handikapp

 1. Eva says:

  Det ska bli jättespännande att läsa om dej i tidningen i helgen.
  Din önskan gick i uppfyllelse!
  TUSEN KRAMAR♥

 2. Linda Harju says:

  Såg dig i tidningen kändisen! :)

 3. Lovisa says:

  Såg dig i tidningen,så roligt och vad duktig du är.Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *