En tur till Hofsnäs

Jag och Kevin har försökt att ses nu tre gånger förra veckan, men det har tyvärr inte blivit av pågrund av jobb och annat. Men i måndags skulle han äntligen vara ledig så då skulle vi ses.
Det var så härligt väder igår så vi drog till Hofsnäs, egentligen skulle vi äta lunch i Borås men vi hade så svårt att bestämma oss för vilken restaurang, så vi drog till Hofsnäs istället. Kevin har ju bil nu, det är så lyxigt, då kan vi dra vart vi vill, när vi vill.

Det var så fint i Hofsnäs med vattnet och det gröna. Det låg en väldigt fin restaurang där som vi åt på. Vi satt såklart ute och tittade ut över den vackra miljön som vi hade framför oss. Vi tog dagens lunch båda två, det blev lax, färskpotatis, picklad lök och skagenröra, det var sååå gott, speciellt skagenröran! Verkligen en lyxig lunch!
Sen var vi sugna på glass så då åkte vi tillbaka hem till Borås då de tyvärr inte hade öppet glassstället i Hofsnäs. Men vi fick go glass i Borås med, jag tog mjukglass med kolasås, det blev jättemycket kladd och glass i pannan blev det också! :) Men det var det värt för det var jättegott!

Innan vi åkte hem gick vi en sväng på kyrkogården, för vi ville gå någonstans där det var svalt och skönt.
Väl hemma hos Kevin satt vi i hans och hans föräldrars nya växthus som de har på altanen. Det var så mysigt och stort med både fåtöljer och matsalsbord där man kan sitta och förlänga sommarkvällar, underbart. Det var väldigt varmt där inne bara så det slutade med att vi hamnade på en filt i skuggan på gräsmattan. Det var väldigt härligt att bara ligga där och slappa i värmen.

Det var en mysig dag, det var väldigt roligt att hitta på något. Det blir så segt att bara gå hemma en hel dag, det tycker både jag och Kevin!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *