Back to Storås

Idag om en vecka drar jag och flyttlasset till Storås igen (Storås är elevhemmet jag bor på när jag pluggar i Angered för er som är nya läsare). Det känns lite overkligt nästan, det känns som att sommarlovet både har gått fort och långsamt. Just nu känner jag att jag inte är redo riktigt än tyvärr, men jag tror att det kommer kännas annorlunda när jag väl åker dit. Jag har ju varit hemma extra länge nu, eftersom att elevhemmet stängde plötsligt två, tre veckor innan skolavslutningen pågrund av Corona. Så ja, det var extra längesedan man var där nu, jag fick inte ett riktigt avslut. Jag brukar städa innan jul-och sommarlov i mitt rum för jag tycker om att komma tillbaka till ett städat och fräscht rum. Men det hann jag inte göra i år så jag hoppas inte att det är allt för kaosigt när jag kommer tillbaka.
Jag får börja med att städa, innan jag kan packar upp allt, det är inte så roligt.

Men min bonusmamma Jenny var på Storås någon vecka efter att de hade stängt för oss elever. Jag hann ju inte packa allt jag ville ha med mig inför sommaren. Då fick hon med sig allt jag ville ha hem, jag sa dessutom till henne att rensa ut allt ur garderoben och ta med precis vartenda litet plagg. Det blev så mycket kläder. Men det är rätt roligt, för då får jag börja om i min garderob när jag kommer tillbaks. Det kommer iallafall bli mycket packning att ta med sig nästa söndag.

Mamma och jag kommer att åka dit på söndag eftersom att då är mamma ledig och kan hjälpa mig att köra dit packningen och även hjälpa mig att packa upp vissa saker. Dessutom tycker jag om att åka dit med mamma istället för att sitta ensam i en taxi. Elevhemmet öppnar nämligen nästa söndag den 16:de, för tvåor, treor och fyror. Skolan börjar inte förens på torsdagen, den 20:de, så det blir skönt att ha tre dagar att greja på på Storås innan allt kör igång igen. Elof (min elrullstol) får vi inte in i bilen så den får jag klara mig utan då jag tänker beställa taxi hem till fredagen och till Storås på söndagen när jag ska tillbaka, för då får jag med den i taxin.
Men min vanliga rullstol får plats i bilen så den kommer att följa med redan på söndag.

Det kommer att bli roligt att träffa alla igen, men framför allt ska det bli så härligt att träffa min bästa kompis Wilma och hänga med henne! Jag längtar så mycket efter henne!

Snart börjar allvaret igen, nu ska jag njuta extra mycket av mina två sista sommarlovsveckor!

Om ni är nya läsare på min blogg och vill läsa mer om gymnasieskolan som jag går på och om elevhemmet jag bor på så kan ni klicka på kategorin
”RG & Storås”. Den hittar ni vid högersidan av bloggen där det står ”Kategorier”.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *