En underbar annandag

Igår träffades jag och Kevin. Det var jättemysigt att träffas igen. Det var längesedan nu. Vi har ju så bussy liv nu så vi hinner inte träffas :), men igår så! Vi tog en liten promenad, köpte lite fika och gick ner och satte oss på en bänk vid sjön. Det var så fint, sjön glittrade, det var frost i sanden och solen sken. Så där satt vi och fikade och snackade. Vi bytte även julklappar med varandra som vi öppnade där. Han fick en trädgårdskratta av mig som han blev jätteglad för och jag fick en jättefin rosa vattenflaska som är lätt för mig att hålla i! (Han köpte ju en vattenflaska till mig i somras, den var bra, men den var lite för tung att hålla i för mig, så då köpte han en likadan som jag hade förut. Det var snällt) Jag blir bara så glad av tanken att han har suttit och letat efter en sån bra vattenflaska till mig. Det var en mysig liten fikastund vid sjön!
Sen drog vi oss hemåt också stod vi och snackade lite utanför hans hus innan jag drog hem. Tack Kevin för en mysig promenad och fikastund!
Klockan tre åkte vi till Sisko och Göran och åt jättegod kalkon. Det brukar vi göra på annandagen. Det var jättegott. Till efterrätt blev det god hjotronglass! Mari, Martin och Ulla-Britt åker hem till Perstorp idag, så det var mysigt att hänga och snacka lite extra med de igår också, inte bara på julafton liksom. Vi träffar de så sällan – ganska sällan iallafall eftersom att de bor i Skåne!

Hoppas att ni hade en bra annandag! 


Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *