En underbar dag

WOW, vilket väder hör ni. Jag var ute från nio till ungefär till sex igår, jag var bara inne och åt lunch. På morgonen åkte vi och handlade sen gick jag upp till min kompis och hon och jag hoppade årets första studsmatta (för mig iallafall) och det lär inte bli sista heller för denna sommaren! :) Sen åt vi lunch hos mig innan vi stack ner med Elon och hennes cykel ner till affären och köpte glass och dricka, sen satte vi oss på en bänk och fikade med massor av skratt. Det var jättemysigt, Sen åkte hon hem till sig. Och vi fick Sisko och Göran på besök, så vi tog en fika och grejade lite, vi satte upp min gunga på baksidan som vi hade förra året, så igår blev det årets första gung :). Sen var vi bara ute hela eftermiddagen tills de åkte, sen satte jag mig på balkongen och götta. Det kändes verkligen inte som torsdag igår! Långhelgen börjar med t-shirt väder!

FullSizeRender-1

Elliot fick en gräsklippare igår! :)

Elliot fick en gräsklippare igår! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *