Ett Efter Längtat Besök

Just nu mår jag riktigt bra, det känns som att allt är så lätt just nu. Mitt psyke är på topp men min kropp vill tyvärr inte riktigt vara i topp med mitt psyke tyvärr. Min kropp har definitivt inte återhämtat sig än efter den där Sälenresan, den gör så ont och jag är så stel! Det är inte roligt. Men över till det positiva. Ni som vet vet att jag kom hem från en helt underbar Sälenresa i torsdags. I fredags var jag ledig och tog det hur lugnt som helst. Idag när jag skriver detta så har jag ingen söndagsångest för från och med nu och en vecka framåt har jag lov! Åh det är såååå skönt! Hur bra får det bli liksom?
Igår var dessutom den bästa söndagen på länge, mamma kom nämligen och hälsade på mig på Storås. Det var helt underbart! Jag har inte träffat henne fysiskt sen den 12 januari! Så länge har vi nog aldrig varit ifrån varandra. Jag sa att jag skulle bjuda henne på lunch, så hon kom runt 13. Jag hade inte sagt vad utan det skulle få bli en suprise!
Jag åkte på förmiddagen och köpte sushi till oss två eftersom att jag vet att vi båda älskar sushi. Sen är det ju alla-hjärtans dag idag så jag gick in på Ica och köpte lite saker från alla-hjärtans dag bortet inne i butiken. Jag hade ingen aning vad jag skulle köpa, så jag roffade åt mig lite gulliga saker och la i en påse. Det blev två hjärtan, en nalle, något slags ljus, choklad och två briska.
Mamma uppsade det sååå mycket, både mitt lilla alla-hjärtans dag kitt och sushin, så det var kul!
Jag fick också en fin alla hjärtans dag present av henne också bjöd hon på fika efter lunchen.
Vi hade det verkligen så mysigt!
Jag måde så bra efter att mamma hade varit här, hela kroppen var fylld av kärlek!

I veckan (på lovet) ska jag vara på Storås och bara ta det lugnt, njuta av att vara ledig och försköts ta hand om min stela kropp.

Ha en fin alla hjärtans dag!

Alla hjärtansdag present från mamma <3
Bookmark the permalink.

One Response to Ett Efter Längtat Besök

  1. Mormor says:

    Vilken fin söndag med din älskade mamma! Hoppas din kropp hämtar sig snart. Var rädd om dig!🥰❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *