Ett Skönt Sportlov

Nu är mina två veckor av ledighet över, herregud vilken lyx man har haft som först fick vara med om en magisk skidsemester och sen när man kom hem fick man en till vecka ledigt!
Jag har haft ett jätteskönt lov, bara tagit det lugnt och gjort saker som jag känner för. Jag har varit på Storås hela lovet. Min lägenhgetskompis åkte hem i måndags och kom tillbaka i torsdags, så jag har fått varit lite själv i min lägenhet på lovet.
Lovet började med att jag trodde att min kropp skulle gå sönder. Den har varit så stel och spänd efter skidresan. På mornarna när jag vaknade i början av lovet, skrek min kropp åt mig kändes det som, kunde knappt röra mig.
Personalen har hjälpt mig att stretcha mycket i veckan vilket är viktigt och bra när jag är stel.
I mitten av veckan tipsade en personal mig att ta värmefilten och svepa in mig i, och det hjälpte så mycket, det var då vändningen kom och jag blev normalaste igen! :-)

I måndags var det jättetråkigt väder, regn, blåst och ruggigt så då blev det en innersittar dag med serier. Jag kollade klart på en miniserie som hette Young Royals, har ni sett den? Ganska bra faktiskt. Sen har jag tittat på flera avsnitt av serien Bron som jag följer nu, den har många avsnitt och säsonger så den har varit perfekt under lovet när man vill mysa framför tv:n!
På kvällen kom en elev från mitt hus på att han ville beställa hämtmat också frågade han mig om jag ville det med så vi tog en lyxkväll och beställde hem lite buffel vings.
Det var ju alla hjärtans dag i måndags, men det var en helt vanlig måndag för mig, men jag är inte så ledsen för det. Jag fick ju min alla hjärtans dag med mamma på söndagen! <3

På tisdagen tog jag en sovmorgon till 10, det var skönt. SIUS på arbetsförmedlingen ringde mig klockan 12:30 i tisdags då vi skulle bestämma en tid då vi ska träffas och prata om arbete till hösten. Under tisdagen höll jag även på att skriva CV och personligt brev, för jag vill också försöka hitta jobb på egenhand. Jag sökte även jobb inom Borås kommun, på deras hemsida.
I tisdags kväll efter middagen spelade jag, Wilma, en till elev och en personal Monopol, fast den korta varianten. Jag är inte så bra på Monopol, jag förstod typ ingenting, men det var ändå kul att sitta där uppe och umgås.
Efter överlämningen gick jag upp igen och satt och snackade med eleven i mitt hus och en nattpersonal, det var mysigt att bara sitta där uppe och prata….jag älskar sånna kvällar!

I onsdags ställde jag faktiskt klockan på 8:00 för jag kände att jag ville komma upp och inte sova bort hela lovet.
Det var jätteskönt att gå upp så tidigt, dagen kändes så lång. Efter frukost gick jag och en personal en promenad till Ica och kompletterande lite saker till elevhemmet. Det var en härlig promenad så på morgonkvisten. På eftermiddagen tittade jag och Wilma på våran serie som vi har följt tillsammans ett tag nu, nämligen Lyckoviken, den är så spännande tycker jag! Men vi såg sista avsnittet i torsdags kväll så nu längtar vi till säsong 4!

I torsdags efter frukost gick jag, en annan personal och en elev till fiskbilen i Angered och köpte strömming som vi skulle äta på kvällen. Resten av torsdagen tog jag det väldigt lugnt, på eftermiddagen kom min lägenhetskompis tillbaka och sen gick vi upp till gemensamma och spelade Yatzy innan middagen.
Middagen var sååå god, strömming är så gott!

I fredags tog jag en låååång sovmorgon, jag gick upp vid 10:00 och tog en härlig morgondusch. Sen åt jag inte frukost förrän klockan 11:30, det var en väldigt skön morron! På eftermiddagen tog jag en härlig promenad med Elof. Det var typ det jag hann på den dagen.

I lördagskväll åt vi så god middag. Det blev vitlöksost fylld kyckling inlindad i bacon med ugnsrostade grönsaker…mums! Sen blev det Mellokväll!

Idag blir det skola igen efter två veckor av vila och roligheter!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *