Nu Är Jag Lägenhetsägare!

Igår (tisdags) var en stor dag, det var inte bara första officiella vårdagen och fettisdagen utan igår fick jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet! :D Så nu är den 100% min, åh det är en sån skön känsla. Jag kunde ju slappna av när papperna var påskrivna såklart, men då var det fortfarande inte helt 100% säkert, men nu kan jag verkligen njuta helt av tanken av att den är min.
Jag är ju på Storås nu så pappa fick åka och hämta nycklarna igår. Han var även i lägenheten för att granska den med städning och så, så jag fick många härliga bilder på min lilla pärla! :-)

Jag ser så mycket fram emot helgen för då ska jag ju såklart dit. På lördag ska jag, pappa, Jenny och mina brorsor åka dit och kika, mäta och äta något tillsammans. Jenny och mina brorsor har inte varit där ens, bara sett bilder. Jag, mamma och pappa var ju där på visningen, men jag har inte varit där sedan dess och då viste jag ju inte om att jag ens skulle lägga ett bud. Så det ska bli så kul och mysigt att åka dit på lördag med min familj, för första gången med min nyckel i min hand.

Det är så svårt att ta in att jag faktiskt är lägenhetsägare nu! Att efter studenten har jag ett alldeles eget hem, eller det har jag ju nu med, men ni förstår hur jag menar. Det är så skönt att jag fick tillträdde redan 1 mars, för då kan jag verkligen flytta in lite smått nu i två månader, köpa saker i lugn och ro och förhoppningsvis slippa flyttstressen.
Många på Storås undrar om jag har köpt något än, men jag ville vänta tills jag har fått lägenheten på riktigt och varit där. Dessutom så måste jag mäta och greja innan jag beställer stora möbler såsom säng och utemöbler. Säng är det viktigaste, så den kommer jag nog att beställa det första jag gör. Jag tittade även lite på utemöbler i helgen, för åh vad jag ser fram emot att sitta ute på min stora altan i sommar. Men det är så svårt, samtidigt som det är roligt.
Helst vill jag både ha en soffgrupp med bord där man kan sitta och njuta, men också ett bord där man kan sitta och äta eftersom att jag älskar att äta ute på sommaren. Visst man kan sitta vid soffbordet och äta men det är svårt för mig när det är så lågt och det blir trångt om man bjuder in till en grillning i sommar, kanske! :)

Efter helgen kommer ni att få se hur jag ska bo, den är såklart omöblerad och opersonlig första gången som jag sätter min fot där, men det är just den känslan, att jag är i MIN lägenhet! Så coolt!

Detta har varit en riktig rysare som jag berättade om i mitt inlägg då jag sa något om lägenheten för första gången. Jag har aldrig känt den nervositeten innan, det var hemskt, och det var ju inte i några dar precis, utan i nån månad! Men nu äntligen är den över!

Nu ser jag fram emot att börja planera på riktigt, börja inreda och köpa saker till min lägenhet!

Jag är så tacksam över att jag fick/köpte denna lägenheten!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *