Första Gången I Lägenheten!

Denna helgen har jag äntligen varit hemma hos mamma, det har varit så längesedan. Denna helgen har varit något utöver det vanliga. Jag har nämligen varit i lägenheten, i min lägenhet för första gången, när den är min! Helt galet!
I lördags åkte jag, mamma, pappa, Jenny och Lancelot dit, Elliot skulle också följa med, men han blev tyvärr lite febrig så han fick vara hemma hos Marko.
Det var en väldigt häftig känsla att ta taggen mot sändaren och så öppnades min ingång och sen när jag låste upp min lägenhetsdörr för första gången. Det var häftigt!
Jag möttes av en liten lägenhet med en ljus och fräsch känsla. Det första som jag tänkte på var vilka stora fönster jag har! Det gör verkligen hela lägenheten. Det var dessutom en jättefin dag så jag möttes av ett stort ljusinsläpp som lös upp hela lägenheten. Jag är glad över att det var så fint väder hela helgen, för det gjorde så mycket.
Vi hade med oss lite grejer bara som mamma och pappa bar in, bland annat ett litet bord med fyra stolar så vi kunde sitta på något, även lite glas, servetter och bestick så man har något.
Innan vi åkte till lägenheten köpte jag även sugrör och toalettpapper, vilket är ett måste! Speciellt toalettpappret! :-)

Jag och mamma hade köpt med oss fika som vi fikade på när jag hade tittat runt lite i mitt hem, vilket går väldigt fort med tanke på storleken! :) Min toalett är jag extra nöjd med, den är stor och så fräsch, det känns som man är på hotell. Den har bra förvaring med. Min altan ska vi inte prata om, den gör ju hela lägenheten! Jag ska lägga trätrall där senare för att få en mysigare känsla!
Mamma och pappa hjälpte mig att mäta hela min lägenhet, så nu har jag alla mått, vilket är bra att ha.

Jag ställde lite ljus på fönsterbrädan så nu har jag ”flyttat in”! :-)

Köket
Mitt hem och de fantastiska fönstren!
Mitt stora härliga badrum med tvättmaskin och torktumlare
Mitt handfat på toaletten
Min stora altan
Här bor jag! :-)
Denna fick jag som en välkomstpresent av mäklarfirman, så gulligt!

I söndags kom Kevin och hämtade mig klockan 10 på morgonen för vi bestämde i veckan att jag skulle visa lägenheten. Han var så nyfiken och jag ville såklart också visa honom den.
Det var första gången som jag var där själv, alltså utan mina föräldrar vilket var en häftig känsla, då kändes det mer påtagligt att detta är mitt hem.
Kevin tyckte att min lägenhet var jättefin så det var roligt. Jag fick en jättefin alkoholfri bubbel av pappa som stod i kylen och väntade på oss så den öpnade vi på altanen när vi kom. Det kändes jättelyxigt! Sen satt vi där inne och bara pratade.
Lite senare gick vi ner och tittade på mitt förråd för det gjorde vi inte i lördags, så nu har jag sett det med.
Senare gick vi en promenad, Coop ligger i närheten så vi skulle se hur långt tid det tar och gå dit. Jag trodde att det skulle ta typ 20 minuter, men det tog endast 7 minuter, jag blev jätteförvånad att det låg så nära. Så med Elof tar det nog bara 10 minuter. Där ligger även Dollar Store så vi gick in där och jag köpte en tvål till badrummet.

Mormor och morfar bor på Hulta, och det ligger inte långt ifrån mig men vi viste inte hur långt, jag trodde typ mellan 30 och 40 minuter. Vi gick till Hulta för vi skulle äta något där, det tog bara runt
15-20 minuter dit, vi gick dock inte upp till mormor och morfar men vi såg där de bor så jag gissar på att det tar ca 15 minuter ditt med Elof. Vägen till Coop och Hulta är rak och platt, så det är helt perfekt! Tänk att jag bara har en kvart hem till mormor och morfar, hur bra får man ha det?
Allt känns så himla bra, lättillgängligt och anpassat, just att det är dörrautomatik typ överallt så jag slipper tunga dörrar osv!

Efter i söndags blev jag ännu mer lyrisk över min lägenhet och vill bara flytta in dit nu! :-) Det känns så coolt att den är min! Det var dessutom en sån rolig dag med Kevin!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *