Köpt Säng – Lyxsäng

Efter några dagar med magsjuka och feber så är jag snart på banan igen. Jag har dock ingen matlust än och känner mig hängig, men jag hoppas att jag återhämtar mig snart. I lördags åkte jag med pappa och familjen till Vasa och chillade där eftersom att jag skulle tillbaka till Storås som igår, söndags.
Jag har funderat lite på säng nu under de senaste dagarna till min lägenhet. Det är liksom prio ett till min lägenhet och jag ville beställa en snart eftersom att leveransen kan ta många veckor. Men säng är liksom inte bara att köpa eftersom att det är så viktigt.
Min släkting jobbar i en sängbutik så pappa hjälpte mig att ta kontakt med henne. Hon sa då att det finns en butik i Göteborg som hade den typ av säng som jag hade kollat upp på nätet. Hon kände också personalen där och sa att de var proffsiga.

Jag vill ha en ställbar säng eftersom att det är skönt för min kropp, som är 120 cm bred. I butiken var det bara vi, så det var väldigt skönt och vi fick superbra hjälp och service från en kille där. Direkt när vi kom in i butiken såg vi en ställbar säng som jag testade, det var samma säng som jag hade kollat upp på nättet, fast denna hade ett annat namn. Den var så skön och mjuk, man kunde höja upp ryggen och under benen så att benen kom upp, vilket var gött och man sjönk ner skönt i den sängen. Nu var det en dubbelsäng men jag ska som sagt ha en 120 säng, för det är det som får plats i min lilla lägenhet.
Sen fick jag prova en tempursäng. Tempur är ju superlyxigt eftersom att den formas efter kroppen och man sjunker ner, vilket var så skönt.
Men den är dubbelt så dyr som den första sängen som jag provlåg och jag tyckte ju att den var skön så jag slog faktiskt till på den, så nu har jag köpt en säng! :-) Det känns jättebra att ha det avklarat.
Sängen kändes så bra och det kändes som en bra kvalitetsäng.
Jag beställde sängen i ljusgrått, det kommer att bli så fint plus att jag beställde en tempurkudde, pappa och Jenny har tempurkuddar och de säger att det är jätteskönt så det ska bli spännande att testa. Det blev ingen tempursäng, men det blev en tempurkudde istället!
Sängens leveranstid var 4 till 6 veckor, så inte så farligt ändå.

Nu har jag sängen klar iallafall, det är det första och det viktigaste som jag köpt till lägenheten nu så det känns bra.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *