Ett snyggt inlägg

I söndags var jag nästan frisk och då ville jag komma ut lite, så jag och Jenny åkte till knalleland och shoppade lite. Det var också marknad ute på parkeringen så vi gick där lite först. Jag förstår inte varför folk ställer sig mitt på parkeringen till knalleland.

Vad har du gjort?

De här kläderna köpte jag” Snygga tycker jag.

klänning Miami

Skärp är inte nytt, vi  skulle bara prova om det gick att ha det för mig, det blev snyggt med det till också tyckte jag.

Skärp är inte nytt, vi skulle bara prova om det gick att ha det för mig, det blev snyggt med det till också tyckte jag.

Nya brallor.

Nya brallor.

Bookmark the permalink.

One Response to Ett snyggt inlägg

  1. Pappa says:

    En så vacker liten dam skall såklart ha supersnygga kläder! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *