Ettåring – Mina örhängen

Denna helgen är jag hos mamma, men idag följde jag med Jenny och handla, för att hjälpa henne lite också tänkte jag samtidigt att jag kunde köpa en leksak till min bror på CityCross, för det finns en leksaks avdelning där som är jättefin. För han fylle år i morgon, sin första födelsedag, whoho! Det ska bli så kul och vi ska ha kalas imorgon också, det blir ”sköj”! :D Jag ska berätta vad jag köpte till han imorgon.

Mitt läkeörhänge lossnade i onsdags och det är typ två veckor kvar tills jag ska på återkontroll. Men vi visste inte hur vi skulle göra för att det inte skulle växa igen. Så jag och Jenny åkte dit idag när vi hända håll på, för mamma och jag skulle inte hinna annars. Det var bra att vi kollade för det höll på att växa igen sa hon, och det vill jag inte vara med om. Så nu har jag köpt mina första örhängen, ett par örhängen som jag alltid viljat ha, vita runda pärlor och det blev mina första örhängen som jag köpte. Så nöjd, och så ännu snyggare. Det fanns mycket fina örhängen där. Det var kul att få välja sin egna örhängen. Det gjorde vi först innan CityCross.

Hoppas att det syns okey här i mörkret... :) Snygga örhängen va? ;)

Hoppas att det syns okey här i mörkret… :) Snygga örhängen va? ;)

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *