Everybody needs love

Jag som alla andra har drömmar. En dröm som jag har är att någon gång i mitt liv vill jag uppleva hur det är att vara kär. När jag blir vuxen vill jag ha någon att leva med, det är så tråkigt att bo ensam. Jag vill att han ska acceptera mig som jag är och se min personlighet utan min CP-skda och hjälpa mig med allt som jag inte kan. Även om jag inte kan göra allt som han kan, så önskar jag att han kan acceptera det och uppskatta det som jag kan göra, som t.ex att jag är bra på att planera, skriva och tänka, medans jag har svårare för den motoriska delen. För det blir inte bra om jag t.ex ska ta ut en plåt ur en ung :). Någon som alltid finns vid min sida och stöttar en om man mår dåligt. Det viktigaste för mig i en relation är att man stöttar varandra, ha respekt och att det är ömsesidigt. Oavsett om det är från mamma, pappa, syskonkärlek, någon i familjen, vän eller pojkvän/flickvän så behöver alla kärlek och vänskap. Sprid kärlek istället för hat!

I never want to be alone!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *