Exercise is fun /Kategorin, Mitt handikapp.

Igår så tog jag på mig tränings byxor, tränings tröja, tränings vindjacka, jacka och överdrag också började jag och mamma vandra. Det kom någon ner för baken och vi visste inte vem det var, men det var ju Ann Hagberg med sina stavar. Det var jättekul att hon hängde med ner till affären och tillbaka. Jag höll henne hela vägen ner till affären, där jag fick låna hennes stavar.  Det var jättekul att öva lite. Jag gick med dem ända hem till mig, och när Ann svängde av till sig så fick jag låna dem hem till mig, det var kul. Sen kom Ann och hämtade de, hon tog en kaffe hos oss med, det var jätteroligt. :-) Inget får stoppa en från CP. Många frågar ska du inte ta rullstolen, så att du orkar. Jo visst men jag vill ha utmaningen. + ortoser

stavar

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *