Familjen: Firade alla hjärtans dag med en övernattning i Göteborg

I helgen så åkte jag, pappa och Jenny till Göteborg för att fira alla hjärtans dag med hotell också. På lördagen innan vi checkade in på hotellet så gick vi på sjöfartsmuseet, det var coolt med alla akvarium och grejor. Sen åkte vi till hotellet och åt lunch, jag åt FISH & CHIPS som jag aldrig har ätit innan, SHIT VAD GOTT DE VAR, O-M-G !! :-). Ha, också gick vi upp på rummet innan vi skulle till Leif Mannerströms resturang som heter Kometen.

Det var ett jättefint hotellrum med tv och havsutsikt, jag fick one big bed :-). Vi hade typ fyra timmar  på oss innan vi skulle åka taxi in till Kometen. Vi chillade. Innan vi gjorde iordning oss så tog jag och pappa en promenad utanför hotellet när det var mörkt, de var mysigt. På restaurangen åt jag schnitzel, men tyvärr var jag inte så hungrig, men den var go. Till efterrätt tog jag crème brülé. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och tog en jättegod jordgubbsdrink, den var jättegod. Natt natt var det för mig sen…. :)

På söndagen åt vi god hotellfrukost,  jag åt b.l.a pannkakor med grädde och sylt, mums. Efter det åkte vi till Jennys pappa och hundarna det var mysigt och busigt :).

Tack för en underbar helg i Göteborg pappa och Jenny! :) Jättemysigt var det  <3

hundarna

Sjöfartsmuseumet..

Sjöfartsmuseumet..

Jag kör båt.. :)

Jag kör båt.. :)

Läskig ;)

Läskig ;)

Fin :)

Fin :)

Utanför

Utanför

göteborg7göteborg8

Kvällspromenad med pappi.. :)

Kvällspromenad med pappi.. :)

TOP 1 PÅ MAT JUST NU!!! :)

TOP 1 PÅ MAT JUST NU!!! :) mat på hotellet

Min och Jennys efterrätter på Kometern :)

Min och Jennys efterrätter på Kometern :)

Drink i baren, jättego

Drink i baren, jättegod

Fisk på sjöfartmuseumet... Jättefina fiskar tyckte jag :)

Fisk på sjöfartmuseumet… Jättefina fiskar tyckte jag :)

Bookmark the permalink.

6 Responses to Familjen: Firade alla hjärtans dag med en övernattning i Göteborg

 1. Eva says:

  Oh vilke toppenhelg ni har haft! Fina upplevelser och mycket god mat. Kan det bli bättre?
  Kram

 2. Andreas says:

  Jag gillar att du alltid ser så glad ut på dina bilder :)

 3. pernilla says:

  Du har en fantastisk utstrålning! Verkar som ni haft en härlig och rolig helg :o) Jätte fin tröja!

  • Alice says:

   Hej Pernilla :) Tack för dina två kommentarer, din fråga kommer upp på bloggen. Jag har också skickat
   ett mail till dig också :)
   KRAM!

 4. SpeLinnea says:

  Ni såg ut att ha haft det jättekul! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *