Fashion: Dagens kvälls outfit 

Kom hem nu från en dusch, härligt, gjorde allt helt själv som igår när jag ducha! :) Men jag har inte badat idag bara hängt på stranden och solat! Jag har sprungit idag med, fin och springa längst vatten, härligt. En miss jag tog med mig långa svarta tränings byxor och en th-shirt, jag trodde nog inte att det skulle bli så varmt, hihi :). Men jag tog på mig träningskläderna iallafall, jag ville inte svetta ner mina vanliga kläder, det var tur för jag blev svettig :). Bild kommer snart på när jag springer. Hoppas att ni har det också bra! :)

Imorgon fyller jag 13 år, Whoho! Idag har jag gjort saker för sista gången som 12-åring som bland annan det har inlägget, m.m! :-)

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *