Fashion: Ny vinterjacka – Helgen

I fredags så kom mormor och morfar hit och myste med mig, mamma och Elliot medans Marko var iväg. Det var jättemysigt, vi gjorde egna pizzor som blev jättegoda. Sen när mormor och morfar hade ätit med oss så åkte de hem och jag och mamma myste med Idol och goda m&m’s, mums!

Igår åkte vi fyra in till stan och handlade en go vinterjacka som går lite längre ner och man kan dra den jättelångt upp med luvan ovanför halsen, jättegod blir den till vintern, tror jag, idag använde jag den för första gången. Sen åt vi fika innan vi åkte hem, jag tog en chokladboll, det var längesen man åt det. Sen tog vi en lugn lördagskväll hemma.

Idag åkte jag till pappa och tittade på ”Så mycket bättre”, tillsammans med de. Jag var där ganska länge, det var mysigt. Nu har jag ätit middag och en mumsig äppelkaka till efterrätt, hos mamma.ny jacka

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *