Mitt handikapp: Jultidningar – Ingenting är omöjligt!

Något som jag inte har sagt är att jag har som alla barn gör och för första gången i mitt liv så har jag sålt jultidningar i år. Jag och Kevin var ute i början själva i fem timmar en fredag, vi hade det jätteroligt, vi åt glass på godiskällan också, det var jättekul, men vi fick inte sålt så mycket, men sällskapet var ju värt allting ändå! ;) Sen har jag varit ute själv och då fick jag sålt jättemycket. Jag har sålt jättemycket men inte tittat på hur mycket. En dag så räknade Marko ihop allting, och det var mycket, jag visste att jag hade sålt mycket, men inte så mycket. jag ville ha en ipad air, jag var nära. Den var på bronsnivån den jag ville ha, men den under brons var det också en Ipad men inte riktigt sån jag ville ha.

Marko och mamma blev helt förvånade  att jag hade sålt för så mycket. Och sen sålde jag lite till och då blev Marko och mamma förvånade ännu mer när de räknade ihop summan igen för då var det ju lite till. Efter att de hade räknat ihop så gick jag och kollade efteråt om jag hade nåt den ipaden som jag ville ha egentligen. Jag hade kommit på brons nivån, och där låg den ipaden som jag ville ha. Så då blev jag glad.

Vi kryssade i på datorn vad alla ville ha, det var smart, och sen fick jag klicka i de premier jag ville ha alltså en iPad Air, och så fick man välja grattis premiär så jag valde två biobiljetter och godis. Vi började undra när jultidningarna kommer, men idag fick vi hem en stor låda med allt. Nu har vi lagt ut de på bordet iallafall, så sen får vi sortera upp de. Jag fick de grattis premierna idag biobiljetterna och godiset. Ipaden får jag sen misstänkte vi, för den låg inte i kartongen som dem andra grejorna gjorde. Godiset har vi ätit lite till fikat nu, så nu har jag gömt det som är kvar, för det är lite kvar i min godis plastpåsen. Jag och Kevin gick jättelångt när vi var ute tillsammans. Först gick vi i någon timme i samhället sen fikade vi på godisälskaren i mitten av alltihop, en liten paus behövde vi och sen gick vi i några timmar till, fast lite längre bort som sagt.

Jag är så stolt över mig själv att jag get mig ut många gånger med penna och papper i en mapp i min knä med Elon på alla möjliga ställen i samhället och sålt så mycket jultidningar. Jag trodde att det var omöjligt att sälja till 700kr till när Marko räknade ihop, för att det var spännande och att han var nyfiken. För det behövde jag sälja för för att komma upp till bronivån då. Men det gick! Och nu är jag där! :D I’m so happy! Jag visar när min iPad Air kommer, förresten det glömde jag att säga… man fick välja mellan vitt, silver och guld Ipad Air/ Ipad, och vet du vad jag tog?… Jag tog en guld!! :D Ingenting är omöjligt!

Vill någon hjälpa oss att dela ut allt?… Jag skoja! :D

jultidningar

Gratis godis!!! Gratis premier!!!

Mums!!! Gratis godis!!! Gratis premier!!!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Mitt handikapp: Jultidningar – Ingenting är omöjligt!

  1. Annelie says:

    Är såååå stolt över dig Alice. Du har gjort ett hästjobb med att sälja jultidnngar! Grymt jobbat. Du är värd din iPad Air i Guld ;)

  2. Pappa Daniel says:

    Jag håller med din mamma till 100 %! :-)

  3. Frida Johansson says:

    Grattis alice!! Grymt bra jobbat! :D<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *