Födelsedag i Göteborg

Kortare variant (nytt konsept)
I lördags firade pappa, Jenny och killarna mig i Göteborg.
På kvällen åt vi på restaurang och som överraskning satt Ia och Jon där när jag kom in, jag blev så glad.
Jag åt fisksoppa som huvudrätt och crémebrulle till efterrätt. Efter en supertrevlig middag följde Ia och Jon med oss till Vasa också satt vi där hela kvällen och pratade. Jag hade verkligen en supermysig kväll och jag är så glad och tacksam över att Ia och Jon kom! <3

Längre variant av min lördag i Göteborg med fler bilder!
I lördags åkte jag, pappa, Jenny och killarna till Göteborg för att de ville fira mig där. Det var regnigt i lördags så vi stannade inne mestadels av dagen. Vi tittade på en mysig film som heter ”Fire saga”, det är en ny film som handlar om Eurovision, har ni sett den? Efter filmen blev det paketöppning i soffan, de hade jag fått av familjen. I det första paketet var det ett par ljusa och ett par mörka jeans med resor och i det andra var det ett nytt mobilfodral från Ideal of Sweden, ett sånt plånboksfodral, det behövdes så det var bra.
Sen gick vi ut en liten promenad när det hade slutat regna för vi ville bli extra hungriga eftersom att vi skulle äta på en resturang som heter Bord 27, den restaurangen ligger i Haga.
När vi kom hem bytte vi om till festligare kläder och piffade till oss.

När vi kom in på restaurangen satt Ia och Jon där, jag viste inte om att de skulle vara där så det blev verkligen en överraskning och jag blev så glad. Det var så roligt att de var där och att jag skulle få spendera kvällen med de. Jag satt mellan pappa och Ia i en mysig soffa, bästa platsen, mitt i centrum och bredvid mig hade jag två godingar :).
Jag fick in en jättegod drink, det var min första riktiga drink på en restaurang. Sen fick jag presenter av Ia och Jon, jag fick en jättehärlig långärmad tröja och en rosa pickéklänning, båda plaggen var mycket somriga. Det var snällt av de att anstränga sig för att hitta så fina kläder till mig (vill ni se kläderna så ligger de under kategorin ”Fashion”).

Sen började vi titta lite på menyn och tillslut fick det bli en fisksoppa för min del. Fisksoppan var jättegod förutom fisksåsen som servitören hällde på vid bordet, den var lite för rökig för min smak.
Till efterrätt blev det crémebrulle, och servitören brände den på bordet framför mig, det var första gången han gjorde det sa han så det var speciellt, han viste nämligen att jag hade fyllt 18 nyss så det var nog därför han gjorde det.
Det var ett mysigt och långt restaurangbesök med mycket prat om livet, skratt och njut av mat och dryck.

Efter restaurangen följde Ia och Jon med till vår lägenhet i Vasa där vi satt i sofforna med lite go bakgrundsmusik och fortsatte att prata ända till midnatt. Vi hade det så kul, vi dansade, skrattade och pratade så mycket, det var härligt. Sen när Lancen och Hamilton hade lagt sig fick vi lite vuxentid! :)
Jag hade såklart magkatarr, suck…det är jag van vid nu, men det fick inte förstöra min fina kväll med allihop.
Det var en helt fantastisk och underbar kväll/firande av min ”födelsedag” som jag kommer att minnas länge. Att Ia och Jon kom var pricken över i:t på kvällen, de hade åkt ända från Råå i Helsingborg för min skull, vilket jag är så tacksam för.

Tack också pappa och Jenny för att ni gjorde min kväll så fantastisk och för att ni bjöd in Ia och Jon. <3

Firandet av min 18-årsdag varade i tre dagar, jag är så lycklig och glad över alla firanden!

<3
<3<3<3
Presentpåsen på restaurangen
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *