För nya läsare, Mitt handikapp: Något du har missat?

Det här var min artikel i Borås Tidning i lördags. Lite längre ner i inlägget kan du läsa min artikel, om du har missat den. Kollade delningar varje minut i lördags morse, typ på 20min så ökade de med 20 delningar på Facebook. På min förra BT artikel så var det ungefär 40 delningar. Resultatet blev: Facebook: 450 Twitter: 21 g+ 0, 2 kommentarer på ebt!. Jag blev så himla glad, och ännu mer fina kommentarer på BT hemsida på Facebook, whoho!

Tack så jättemycket, ni gjorde mitt liv lyckligare! Ni är värda så mycket!

Översikt i bt på debatt sidan.

Översikt i bt på debatt sidan.

Min debattbild

Min debattbild

Min text. Första delen

Min text. Första delen

Min text, andra delen

Min text, andra delen

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *